Hoe Bitcoins te krijgen zonder een bankrekening

Er zijn twee manieren waarop u bitcoins kunt ontvangen, snel en gemakkelijk. De eerste is hoe u gratis bitcoins kunt krijgen. U hoeft geen rekening te hebben bij een geldinstelling om uw conventionele geld in te wisselen voor bitcoins.

In feite zijn er veel mensen over de hele wereld die hun smartphones of andere mobiele apparaten gebruiken om betalingen voor de digitale valuta te accepteren.

Deze gebruikers moeten de portemonnee hebben die dit type betaling ondersteunt om deze transacties te kunnen voltooien.

Er zijn twee methoden die u kunt gebruiken om bitcoins te ontvangen zonder dat u een account hoeft te gebruiken: de openbare-sleutelinfrastructuur en de privé-sleutelinfrastructuur. De openbare-sleutelinfrastructuur is de meest populaire manier om geld naar een andere persoon te sturen. Met dit systeem kunnen twee mensen die allebei een rekening hebben bij dezelfde financiële instelling elkaar munten sturen. Dit proces is vergelijkbaar met wanneer u uw geboortedatum invoert op een website waarvoor een openbare sleutel vereist is.

Als u eenmaal een rekening heeft bij een bepaalde bank, hoeft u alleen maar de website te bezoeken, op de verzendknop te klikken en de stappen op de homepage te volgen om de transactie te starten. Afhankelijk van de website wordt u mogelijk om uw privésleutel of een e-mailadres gevraagd. Het ontvangende adres bestaat uit de openbare sleutel van uw account en het wachtwoord dat u aanmaakt. Dit adres wordt uw unieke en persoonlijke ontvangstadres totdat u bij de volgende transactie het juiste wachtwoord invoert. Aangezien u geld wisselt, is er ook een moment waarop uw rekening wordt gesloten.

Private key-infrastructuur is de tweede optie die u moet hebben om bitcoins te ontvangen zonder het gedoe van het gebruik van de website van uw financiële instellingen. Als u wilt weten hoe u bitcoins uit uw portemonnee kunt halen, is deze optie de beste. Voor deze optie hoeft u uw privésleutel en wachtwoord niet op te geven. In plaats daarvan wordt u om uw openbare sleutel en accountinformatie gevraagd.

Met deze optie kunt u ook een betalingskanaal invoeren.

Nadat u uw privésleutel heeft ingevoerd, krijgt u een unieke openbare sleutel. Uw openbare sleutel mag slechts aan één persoon worden gegeven, of u moet uw wachtwoord onmiddellijk wijzigen nadat u het aan iemand anders heeft gegeven. Uw portemonnee moet twee bestanden bevatten: de eerste is de daadwerkelijke openbare sleutel en de tweede is het back-upbestand. De openbare sleutel en het back-upbestand kunnen naar een andere computer of laptop worden overgebracht om verlies van uw privésleutel te voorkomen. Deze optie is veel veiliger dan elke andere methode, aangezien u niet het risico loopt uw privésleutel aan iemand anders bloot te stellen.

Uw bitcoins moeten veilig op uw computer worden opgeslagen in uw offline portemonnee. Voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat u in geval van nood al uw bestanden op een harde schijf of externe schijf opslaat. De laatste stap is om op Volgende te klikken als je klaar bent met studeren, en je krijgt de volgende vraag: hoe kom je aan bitcoins!

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester